Kampaň „LIMIT“ vyráží na motokemp s Lukášem Peškem

V rámci bezpečnostní kampaně ,,Nechoď za svůj LIMIT,, teď mají všichni motorkáři (jak muži, tak ženy) ojedinělou příležitost zúčastnit se kempu bezpečné a plynulé jízdy, který povede Lukáš Pešek na polygonu v Mostě.

Poznamenejte si termín

Kurz bezpečné a plynulé jízdy se v Mostě uskuteční v pátek 11. října a je zcela zdarma. Celodenní kurz provede účastníky několika stanovišti, kde si nacvičí správné brždění, průjezdy pomalými zatáčkami, průjezdy rychlými zatáčkami, nacvičí si vyhýbací manévry, práci s tělem a pohledem do zatáček, a to vše pod odborným dohledem a za osobní účasti Lukáše Peška. Součástí jsou rovněž přednášky o správném vybavení na motocykl (oblečení, helma) a třeba také o tom, jak vybrat správné pneumatiky, nebo jak správně poskytnout první pomoc.

Zájemci se musejí registrovat

Vzhledem k omezenému počtu účastníků je nutné zaregistrovat se prostřednictvím webového formuláře http://pescop.otsr.cz/prihlaseni/.

Registrace bude spuštěna ve čtvrtek 26. 9. 2019 ve 13:00 h. Počet míst je omezen na 100 osob, takže neváhejte a rezervujte si svoje místo.